Regiogroep Waterland 

Crea Club

De  Crea Club is aktief, er worden upcycle-producten van overgebleven textiel en andere materialen geproduceerd. Je staat er versteld van wat je uit bijvoorbeeld een oud overhemd of kapotte paraplu nog kunt toveren!

 

Oude tafelkleden, afgedankte kleding, beddengoed en noem maar op worden hergebruikt, om zo het plasticverbruik terug te dringen, grondstoffen duurzaam te benutten en het energie- en watergebruik te reduceren. We zijn een klein clubje enthousiastelingen, die samen op zoek zijn naar een duurzamere aanpak.

 

 

Onze producten

 

Onze producten-palet groeit! We zijn begonnen met kleine dingen, maar we  maken intussen een heel assortiment van tasjes, zakjes, shoppers, rugzakken voor kids en volwassenen, gymtasjes voor scholieren en ons nieuwste product: een stoof, zeg maar een moderne hooikist. Het fornuis kan uit en het eten gaart verder in deze lekker warme hoes.

En creativiteit kent geen grenzen; zo staat op onze wensenlijst het maken van nieuwe hippe hedendaagse mode van oude kleding, een uitdaging die we heel spannend vinden. Maar misschien heb jij ook nog een idee?

Alle donaties voor de producten gaan in de actiekas.

 

 

Contact

Ben je geïnteresseerd in onze producten, heb je zin om onze club te versterken of wil je meer weten, neem dan contact op via waterland@omasforfuture.eu, Of kom eens langs op een van onze markten, houd de agenda op onze site in de gaten.